У Харкові кращі письменники отримують гроші

П'ятниця, 7 жовтня 2016, 17:51
До 31 жовтня 2016 року триває прийом робіт для участі у ІX обласному конкурсі ім. О.С. Масельського на кращий літературний твір.
У Харкові кращі письменники отримують гроші

Про це повідомляють організатори. 

Роботи приймаються в номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Юні літератори подають свої поетичні, прозаїчні, драматургічні чи публіцистичні твори до номінацій «Учнівська молодь» та «Майстер слова».

Для участі у конкурсі необхідно надати наступні матеріали у друкованому  та електронному (обов’язково) варіантах:
- текст,  відповідно до обраних(ої) автором номінацій(ї);
-  контактну інформацію (вказавши повну адресу, телефон, електронну скриньку);
- автобіографію;
- за наявності, копію свідоцтва про членство в Національній спілці письменників України або Національній спілці журналістів України.

Оргкомітет запрошує до участі в конкурсі талановиту молодь, а також знаних літераторів, журналістів, поетів, драматургів Харківщини.
Переможців очікує премія: у номінаціях «Проза», «Поезія», «Публіцистика», «Драматургія». Винагорода за  І місце складає 5 тис.грн, за ІІ місце – 3 тис.грн, за ІІІ місце – 2 тис.грн. Нагородження переможців традиційно проходить у грудні.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами: (057)700-53-29, 715-73-63, 095-404-47-55. Пакет документів можна надіслати на E-mail:oblrada2006@yandex.ru; електронний носій з інформацією  - на поштову адресу: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64, з приміткою «Конкурс на кращий літературний твір ім. О.С.Масельського».  Роботи також приймаються за адресою: м. Харків, Будинок рад, вул. Сумська, 64; кімн. 25 та 96.

comments powered by HyperComments