Мільйон нот у хвилину: в Харкові пройде «Вечір віртуозної фортепіанної музики»

Четвер, 3 листопада 2016, 18:03
Через 6 років після першого і єдиного виступу в Харкові знову — віртуоз Темпей Накамура (Японія).
Мільйон нот у хвилину: в Харкові пройде «Вечір віртуозної фортепіанної музики»

Знову це буде спільний концерт з відомим піаністом Олегом Полянським, який запросив свого японського колегу в рідне місто. Загальну для обох виконавців техніку, яку Олег називає «мільйон нот у хвилину», прикрасить своїм драматичним тенором наймолодший переможець шоу «Х-Фактор» Олександр Порядинський. «Вечір віртуозної фортепіанної музики» відбудеться у вівторок, 8 листопада, в Харківській філармонії.

Перший спільний виступ Темпея Накамури та Олега Полянського відбувся в 2010 році в Харкові. Тоді японський музикант, який виступає на найбільших майданчиках світу, уперше дав концерт на території СНД — прийняв запрошення українського колеги. Зараз, на завершення свого європейського турне, після концертів у Кельні, Парижі та Брюсселі, японський віртуоз знову приїде в Харків.

«У нас з Темпеєм є багато спільного — класична музична освіта, робота в різних стилях, техніка «мільйон нот у хвилину», але найголовніше — ми обидва вважаємо, що настав час для об'єднання композитора і виконавця в одній особі», - вважає Олег Полянський.

Концерт у Харківській філармонії буде складатися з двох відділень: у першому відділенні за роялем буде Олег Полянський, а в другому — Темпей Накамура. Разом з харківським піаністом виступить і володар унікального голосу Олександр Порядинський, став наймолодшим переможцем шоу «Х-Фактор». За словами Олега Полянського, голос молодого співака стане тим самим бальзамом, який компенсує складну техніку музиканта.

Концерт відбудеться у вівторок, 8 листопада, о 18.30, у Харківській обласній філармонії (Органний зал при Свято - Успенському монастирі, вул. Університетська, 11).

Купити квитки можна на сайті Харківської філармонії. Вартість квитків - від 100 до 250 гривень.

comments powered by HyperComments