На сцені ХНАТОБу вперше в Україні покажуть виставу, що об`єднає музику Вівальді та П'яццолли із сучасним пластичним театром

Понеділок, 14 листопада 2016, 14:31
Виставу «365», спільний проект ХНАТОБу і театру «Прекрасні Квіти», вперше покажуть 30 листопада.
На сцені ХНАТОБу вперше в Україні покажуть виставу, що об`єднає музику Вівальді та П'яццолли із сучасним пластичним театром

В основі сюжету — історія скрипаля, який відривається від батьківського гнізда і пізнає всі радості і негаразди самостійного життя. Він зустрічає свою любов, проходить ряд труднощів на шляху до свого щастя і мимоволі стає спостерігачем картини життя сьогоднішнього суспільства.

Вистава «365» буде говорити з глядачем на сучасній мові і на актуальні теми, пояснюють актори. Поєднуючи в собі елементи гротеску і сатири, спектакль торкнеться загальнолюдські проблеми, де кожен глядач зможе побачити відображення власної повсякденності. «Пори року» А. Вівальді і А. П'яццолли у виконанні камерного оркестру стануть тут лейтмотивом життя простих людей, з їх страхами, ілюзіями, фобіями і розчаруваннями. У фірмовому жанрі «Прекрасних Квітів» через призму сюрреалізму будуть розкриті найактуальніші теми соціуму і просто окремої людини. 

Соло на скрипці, а також одну з ролей у виставі виконає талановитий український музикант, який вже довгий час працює у Відні і грає з багатьма відомими оркестрами та музикантами – Михайло Захаров.

comments powered by HyperComments