Студенти змагаються у художньої самодіяльності

Середа, 29 березня 2017, 19:28
У ККЗ "Україна" пройшов черговий етап конкурсу «Студентська весна - 2017»
Студенти змагаються у художньої самодіяльності

У двох відбіркових турах взяли участь студенти з 30 вищих навчальних закладів, які представили понад 300 номерів.  4 квітня журі обере найкращих у театральному мистецтві, а 20 квітня пройде гала-концерт фестивалю, на якому виступлять всі переможці та лауреати конкурсу.

«Щороку хлопці та дівчата дивують своїми талантами. Дуже широко представлена ​​інструментальна частина. Крім того, мені дуже подобається, що у цьому році виріс рівень коледжів, які беруть участь на рівні вищих навчальних закладів. Серед нових тенденцій - зростає число професійних колективів. Молоді люди експериментують. Ось, наприклад, дівчина виконала пісню Кузьми під акомпанемент бандури. Також починають «прокидатися» театри. Ми переглянули вісім колективів, а раніше - максимум три-чотири», - сказала Алла Подкосова-Фокіна, головний режисер-постановник, голова журі конкурсу.
Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові відбувся комунікаційний форум TolokaTalks, під час якого відвідувачі могли ближче познайомитися з театральним мистецтвом. Захід відбувся в приміщені ХНАТОБу, туди були запрошено чимало гостей, значна кількість з яких має відношення до театрального мистецтва. Мета форуму TolokaTalks – зібрати кошти для проведення всеукраїнського театрального фестивалю «Платформа 77».

Театральний фестиваль «Платформа 77» проходитиме з 18 по 21 травня. В ньому візьмуть участь театральні колективи з 14 міст України та закордону. Це будуть представники невеличких неформальних театрів.

 

comments powered by HyperComments