Група ШANA пропонує всім «Кохатися» (ВІДЕО)

Вівторок, 11 квітня 2017, 11:01
Музиканти групи ШANA подарували слухачам нову пісню. Перший весняний сингл - «Кохатися» стане одним з творів, які будуть представлені у EP, випуск якого очікується в цьому році.
Група ШANA пропонує всім «Кохатися» (ВІДЕО)

У роботі над новим матеріалом до основного складу команди приєдналися саксофоніст Сергій Савенко і віолончеліст Віктор Рекало. Музиканти вже протягом року успішно виступають разом з ШANA, але працювали в студії з групою вперше. Присутність цих двох інструментів додала нових музичних фарб до звичного звучання колективу, і відкрила нові можливості для творчого пошуку.

Катя Леонова - автор пісні, голос і лідер ШANA, розповіла, що робота над синглом проходила цікаво і дуже натхненно:

«Кожна людина має своє особливе звучання, звучання Всесвіту, який ховається десь глибоко всередині. І коли ці Всесвіти стикаються один з одним відбувається справжнє диво, вибух, відбувається любов. Кожен проявляє це по-своєму ... Ми робимо це через музику. За рік концертної діяльності до нас приєдналися два неймовірних музиканта, і самобутнє звучання світів розширило межі нашої творчості. «Кохатися» - це дійсно те, що пропонує душа. Це пісня народилася сама собою, нам її подарував простір, який ми наповнюємо кожен день справжньою любов'ю. І нехай вона стане гімном Любов, яка все покриває, завжди перемагає й надає життю фарб і смислів. Кохатися!"

Наживо пісню незабаром почує Київ, де 6 травня ШANA вперше зіграє свою акустичну програму в Caribbean Club.

comments powered by HyperComments