У «Бузку» відкривається виставка робіт викладачів та учнів студії «Art-Palitra»

Вівторок, 18 липня 2017, 16:51
Експозиція «Натхнення» працюватиме до 3 серпня 2017 року.
У «Бузку» відкривається виставка робіт викладачів та учнів студії «Art-Palitra»

На виставці представлено роботи викладачів та учнів школи-студії художньої творчості «Art - palitra», повідомляє Справжня Варта.

«Школа-студія - це чудове місце, в якому кожен може розкрити в собі художника, розфарбувати світ і навчитися перевтілювати буденне в прекрасне, - розповідають організатори. - Якщо ви любите творчість і мріяли навчитися малювати, то, відвідавши нашу виставку, ви можете бути впевнені, що художником може стати кожен, незалежно від віку та освіти».

Також 20 липня в Інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкриється виставка робіт Ірини Осетрової «Світ навколо нас».

Художниця народилася в 1961 році, закінчила художню школу ім. Рєпіна в Харкові. Отримала архітектурну освіту в 1985 році і працювала архітектором у творчих архітектурних майстернях. Улюбленими матеріалами Ірини після акварелі і олівця ставали пастель, сангіна, вугілля, а потім масляні фарби та змішані техніки. Протягом минулих років роботи майстрині брали участь у всеукраїнських та обласних художніх виставках.

Нагадаємо, у арт-підвалі Ммуніципальної галереї триває художня виставка, де представлені роботи випускниць Школи сучасного мистецтва. На виставці представлені такі жанри, як живопис, графіка та арт-об’єкт. За задумом художниць, всі роботи дуже різноманітні мало схожі одна на одну. Проте всі разом вони утворюють такий собі «суп» зі смаком сучасного мистецтва.

Більше новин про культурне життя міста читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments