Харківська група ШANA приготувала для слухачів щось особливе

Вівторок, 8 серпня 2017, 15:04
22 серпня в ART AREA ДК гурт вперше зіграє свою нову україномовну програму, що стане основою другого альбому.
Харківська група ШANA приготувала для слухачів щось особливе

Про це повідомляють організатори концерта на сторінці у Фейсбуці, передає "Справжня Варта"

Всього за півтора року концертної діяльності, ШANA дала життя трьом абсолютно різним програмам, виступаючи на кардинально різних майданчиках. Від стадіону до відкритого шатру на схилі гори, від національного театру до затишних акустичних клубів. Музичний стиль групи стрімко змінює свій напрямок, вишукуючи вектор, найближчий до душевних проявів самих творців.

Так і в цей раз, ШANA приготувала для публіки та самих себе дещо дійсне неочікуване, незнане.. І, зважаючи на те, що в складі учасників гурту сталися серйозні зміни, можна з впевненістю завірити, що на нас чекає свіжа хвиля абсолютно нової музики.

22 серпня в ART AREA ДК гурт вперше зіграє свою нову україномовну програму, що стане основою другого альбому, який ШANA планує випустити вже наприкінці цього року. До цього ж, стало відомо, що гурт представить публіці нового музиканта – бас гітариста Івана Кондратова. Також в цей день на сцену вийдуть ударник Олександр Дробушевський, саксофоніст Сергій Савенко, голос та лідер гурту Катаріна Леонова, електронщик Андрій Горн, Олександр Гордєєв зіграє на гармоніці, а незрівняна Мохсіра Бону наповнить простір магією сакрального танцю.

 

comments powered by HyperComments