У Харкові показали фестивального «Їжачка з туману»

Понеділок, 25 вересня 2017, 16:07
Цим спектаклем режисера Харківського театру ляльок Оксани Дмитрієвої. розпочався міжнародний фестиваль театрів ляльок
У Харкові показали фестивального «Їжачка з туману»

Також сьогодні на малій сцені Будинку актора з різдвяною постановкою «Вертеп» виступить молодий харківський колектив «Малий театр маріонеток» (початок - о 13:00). А пізніше на сцені театру ляльок імені Афанасьєва актори Київського муніципального академічного театру ляльок представлять свою версію казки Редьярда Кіплінга «Слоненя» (початок - о 16:30 і 18:30), - повідомляє «Справжня Варта»

У цьому році він фестиваль присвячений 100-річчю Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського. Всього до 29 вересня у місті пройде десять вистав для дітей. Кишинівський Республіканський театр ляльок «Лікуріч» привіз з собою «Легенду про добре серце». Гості з Іспанії представлять свій варіант казки «Вовк і семеро козенят», а лялькарі з Аргентини - дитячу постановку «Блакитний шарф». Новим для харків'ян стане «Театр ніг» з Верони. Також в рамках фестивалю відбудуться благодійна вистава, майстер-класи та відкриті уроки.

Вхід на всі вистави - безкоштовний.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкоів відродився міжнародний фестиваль театрів ляльок.

З 25 вересня Харків прийме кращі театральні колективи з України, Аргентини, Іспанії, Італії та Молдови. Всього пройде десять вистав для дітей

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments