Google Україна у партнерстві з Міністерством культури розпочали проект “Оперні Театри України”

Четвер, 9 листопада 2017, 19:31
Цей проект представляє віртуальні 3D-тури п'ятьма українськими оперними театрами з різних міст України.
Google Україна у партнерстві  з Міністерством культури розпочали проект “Оперні Театри України”

У рамках проекту можна здійснити 3D-тури українськими оперними театрами:  Національним академічним театром опери та балету України імені Тараса Шевченка (м. Київ); Одеським національним академічним театром опери та балету; Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької та старовинним  Чернівецьким академічним обласним українським музично-драматичним театром ім. Ольги Кобилянської, - повідомляє «Справжня Варта».

Міністр культури  наголосив на важливості охоплення проектом найславетніших театрів з різних куточків України, який виступає дієвим інструментом промоції  не тільки театрів, не тільки культури, а й всієї України.

Щоб почати тур по оперним театрам України, необхідно зайти на сайт проекту або вибрати  місце, що вас цікавить, на Google Картах в режимі Street View.

Вибрати один з п'яти театрів, і за допомогою простої навігації і голосового супроводу трьома мовами:  українською, російською і англійською -  дізнатися багато цікавого про історію та життя українських оперних театрів. Спеціально для сайту було відзнято понад 300 панорам в найцікавіших місцях будівель театрів, а також відео у форматі 360 градусів. Здійснити екскурсію по операм можна на своєму смартфоні, планшеті або комп'ютері; а щоб ще повніше зануритися в театральну атмосферу, можна використовувати окуляри віртуальної реальності.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові намалювали найбільший в світі портрет Тараса Шевченка/ Фото.

Мурал розміщений на Садовому проїзді.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments