Харківські музиканти влаштують благодійний концерт заради допомоги дітям

П'ятниця, 8 грудня 2017, 10:05
У ХНАТОБі відбудеться благодійний концерт «Класична феєрія» за участі Молодіжного оркестру.
Харківські музиканти влаштують благодійний концерт заради допомоги дітям

3 грудня відомі музиканти з різних країн світу та Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» зіграють разом заради допомоги дітям. За словами організаторів, люди, які куплять білет на концерт, можуть дати малюкам можливість мати більш здорове дитинство. Адже всі виручені з продажі квитків кошти підуть на закупівлю обладнання до дитячої операційної Харківського обласного клінічного центру урології і нефрології ім. В.І. Шаповала.

Зокрема, серед гостей заходу будуть світові зірки та лауреати міжнародних конкурсів. Це визнані, відомі музиканти з Україні, Німеччині, США. Основну частину місць будуть займати діти-сироти, діти з інвалідністю та діти з багатодітних і малозабезпечених сімей. Тільки невелика частина квитків поступить до продажу.

Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові відбудеться презентація унікального видання «Аліси в Країні див», прикрашеного ілюстрації художниці Євгенії Гапчинської. За словами організаторів, її малюнки надають відомій казці Льюїса Керролла відчуття душевності та затишку.

comments powered by HyperComments