IV Всеукраїнський Фестиваль вуличного мистецтва в Харкові відкриє виступ «Лікарняних клоунів»

Четвер, 4 січня 2018, 10:15
Всеукраїнський Фестиваль вуличного мистецтва знову вривається в харківський святковий марафон з клоунами, живими статуями, фокусниками, мімами, лялькарями, жонглерами і представниками інших жанрів.
IV Всеукраїнський Фестиваль вуличного мистецтва в Харкові відкриє виступ «Лікарняних клоунів»

Урочисте відкриття відбудеться вже цієї п'ятниці, 5 січня, о 16:00 — артисти будуть розважати харків'ян, а журі фестивалю, що складається з авторитетних представників артистичної професії, виставить перші оцінки учасникам. Виступи триватимуть до 28 січня кожну п'ятницю, суботу та неділю з 17:00 до 20:00. 16 лютого фестиваль переміститься в Дніпро, де 11 березня будуть оголошені переможці та вручені головні призи в двох номінаціях.

Фестиваль відкриється у Харкові в п'ятницю, 5 січня о 16:00 знайомством учасників і членів журі з глядачами і один з одним, а також виступом «Лікарняних клоунів».

«Наш фестиваль створювався, в тому числі, як майданчик для обміну професійним досвідом, що у кожного артиста різний, — вважає представник організатора фестивалю, директор з маркетингу всеукраїнської мережі ТРЦ «Дафі» Наталія Борисова. — У «Лікарняних клоунів» цей досвід по-справжньому унікальний. Коли говорять, що мистецтво не тільки розважає, але і лікує — це про них».

Після цього, за традицією, артисти урочистим парадом-аллі пройдуть першим поверхом ТРЦ «Дафі». Одразу після параду учасники займуть відведені для них локації і розпочнеться вистава — перша з багатьох. Фестиваль буде проходити упродовж 8 тижнів по п'ятницях, суботах і неділях, завжди в один і той же час — з 17:00 до 20:00, в двох містах — спочатку у Харкові (05 – 28.01), а потім — у Дніпрі (16.02 – 11.03). Як завжди на фестивалі, його учасники зможуть збирати винагороди від глядачів в «капелюх», всі зібрані кошти будуть належати виключно самим артистам. На фестивалі виступлять артисти з Харкова, Дніпра, Сум, Житомира, Мінська — деякі з них беруть участь у заході не перший рік, а деякі пробують свої сили вперше.

comments powered by HyperComments