До Харкова приїде митець з Нью-Йорку

П'ятниця, 16 лютого 2018, 15:38
19 лютого у ЦСМ "ЄрміловЦентр" відбудеться Artist Talk з Баєте Россом Смітом.
До Харкова приїде митець з Нью-Йорку

 

Баєте Росс Сміт — митець, що дотримується стратегії поєднання нових та традиційних медіа з суспільними практиками. Його головна мета — зробити мистецькі проекти на актульні теми сучасності доступними і зрозумілими для широкого кола глядачів, адже сьогодні медіа-мистецтво є відображенням соціальної реальності та трансформацій суспільства. 

New Media Art розширює кордони сучасного мистецтва, активно порушуючи та досліджуючи різноманітні теми, повязані з соціальними явищами та процессами. У рамках зустрічі Баєт зосередиться на окремих потужних проектах, що залишаються актуальними для різних суспільств вже протягом тривалого часу. 

Також митець розкаже про реальність роботи сучасного митця у міждисциплінарному вимірі та процес засвоєння нових навичок, важливих для успіху різноманітних проектів. 

«Я використовую концепції особистості та громади як спосіб вивчення та руйнування ідей про красу, цінності та принципи взаємодії людства. Окрім цього, я досліджую як особистість та громада формує основу спілкування між людьми та суспільний устрій. Я ретельно вивчаю упередження та стереотипи, і з’ясовую їхню обґрунтованість, або ж чи ця обґрунтованість взагалі  існує. Головна особливість мого осмислення полягає в тому, щоб дослідити як особистість є поведінкою і низкою характеристик водночас... Мій творчий процес опирається на інформацію, яку я черпаю як із мистецьких, так і антропологічних досліджень» — Баєте Росс Сміт.

Зустріч організовує Американський дім за підтримки Посольства США в Україні, у партнерстві з ЄрміловЦентром та центром “Вікно в Америку”.

Подія відбудеться 19 лютого о 15.00. Мова заходу - англійська з перекладом на українську. Фільми та супровідні матеріали англійською з українськими субтитрами.

comments powered by HyperComments