Що готує Харківська філармонія найближчим часом: кастинг для співаків і візит відомого режисера-музиканта Бруно Монсенжона

П'ятниця, 30 березня 2018, 13:13
Харківська філармонія шукає нові цікаві формати та зберігає кращі класичні традиції. Зокрема, на поціновувачів музики очікує ювілейний Рахманіновський фестиваль, вокальний кастинг і виступ всесвітньо відомих танцівників танго з Аргентини.
Що готує Харківська філармонія найближчим часом: кастинг для співаків і візит відомого режисера-музиканта Бруно Монсенжона

30 березня з 14:00 до 16:00 в приміщенні органного залу Харківської філармонії (вул. Римарська, 21) відбудеться вокальний кастинг для нового музичного проекту філармонії. До участі запрошуються чоловіки 20-35 років. На прослуховуванні потрібно буде виконати будь-який твір (бажано з — мюзиклу). Запис на кастинг за телефонами: 050 303 96 90, 096 166 41 57.

З 28 березня до 1 квітня у філармонії проходитиме ХХ Ювілейний Міжнародний фестиваль «Сергій Рахманінов та українська культура». В програмі фестивалю різноманітні заходи: концерти симфонічної та фортепіанної музики з солістами з різних країн (Японія, США, Франція, Німеччина), прем’єрний показ документального фільму про видатного віолончеліста Мстислава Ростроповича. Зазначимо, що зняв стрічку відомий французький скрипаль і режисер Бруно Монсенжон. Він особисто завітає до Харкова, щоб виступити на закритті Рахманіновського фестивалю 1 квітня. Квитки на усі концерти можна придбати у касах філармонії або в Інтернеті.

Паралельно з фестивалем та кастингом 28-29 березня в фойє філармонії можна побачити експозицію «Вишивка й авангард», що презентує діяльність майстерень Київщини та Полтавщини початку ХХ століття. В цей яскравий період майстри традиційної вишивки працювали спільно з художниками-авангардистами.

Продовжує боротьбу із хворобою незмінна прес-секретарка філармонії Оксана Пількіна. Щоб допомогти їй, знову влаштовано благодійний кінопоказ. Він проходитиме 6 квітня. У програмі — добірка французьких короткометражок. Вартість квитка — 50 грн. Усі зібрані кошти підуть на лікування. Також можна просто перерахувати гроші на картку: 5168 7572 9347 6927, Євген Шинкаренко, чоловік Оксани (і не ходити на концерт або ще й квиток купити).

22 квітня в Харківській філармонії – свято запального танго в концертній програмі «Sensation of Tango». Повною мірою відчути, що таке справжнє танго допоможуть всесвітньо відомі танцівники з Аргентини Gustavo Rosas та Gisela Natoli. Супроводжуватиме виступ симфонічний оркестр філармонії (диригент – Юрій Янко). Квитки — в касах.

Вже не вперше філармонія співпрацює з танцівниками з різних країн, зокрема, на закритті минулого концертного сезону блискуче виконувала фламенко танцівниця з Іспанії Natalia Meiriño.

comments powered by HyperComments