Зомбі-кантрі гурт Alcohol Ukulele зіграє свій 77-й концерт в ART AREA ДК

П'ятниця, 13 квітня 2018, 12:14
22 квітня в ART AREA ДК єдиний в Україні укулеле-бенд Alcohol Uculele відзначає дивний ювілей: 77-й концерт за півтора роки.
Зомбі-кантрі гурт Alcohol Ukulele зіграє свій 77-й концерт в ART AREA ДК

Цього разу музиканти обіцяють відійти від звичного формату барних концертів та впритул наблизитись до соціального кабаре. Окрім самих Alcohol Ukulele, гостей порадують декорації харківських художниць Даші Халіної та Оксани Солоп, дивні інструменти з майстерні групи, нові пісні на соціальні теми, фірмовий капучіно з коричним черепом та брендовий коктейль Alcohol Ukulele від легендарного Василя Івановіча на барі.

На слухачів чекають як уже звичні “Упирі з міської ради” і “Чорний потяг до Полтави”, так і нові  — “Плач, хробаче”, “Квіти на могилі” та інші.

Alcohol Ukulele — це соціальне кабаре з елементами хореографії, хорового співу та мильними бульбашками, а ще — з дивними інструментами, частину яких музиканти виробляють самі.

До сімдесят сьомого концерту ансамбль укулеле, тазобаса, банджоліни, мелодики та перкусій підійшов за півтора роки, поступово розширюючи географію виступів: Львів, Одеса, Полтава, Запоріжжя, Дніпро та інші міста.

Приєднатись до майстрів зомбі-кантрі можна буде в ДК Art Area 20 квітня о 20:00

Купити квитки можна на сайті Інтернет-білет

Стежити за подіями гурту можна на їхній фейсбук-сторінці

comments powered by HyperComments