Фрізлайт, віджеїнг, industrial-дизайн і безліч інших практик зможуть опанувати харків’яни під час ArtStreetFest

Середа, 25 квітня 2018, 13:22
Мистецькі таємниці та цікавинки всім бажаючим відкриє найближчої суботи щорічний захід «ArtStreetFest». Проходитиме він лише з 10 до 21 години 28 квітня 2018 року. Локації розташовані довкола та в корпусах Харківської державної академії дизайну та мистецтв, по вулиці Мистецтв.
Фрізлайт, віджеїнг, industrial-дизайн і безліч інших практик зможуть опанувати харків’яни під час ArtStreetFest

На цей час заплановано майстер-класи, покази робіт (виставки, колекції одягу, аксесуарів), екскурсії (кафедрами, лабораторіями, аудиторіями), творчі зустрічі, концерт у дитячій музичній школі № 6 тощо.

Зокрема, в галереї «Академія» об 11:00 розпочнеться майстер-клас від члена журі Х Міжнародного трієнале екоплакату «4-й  блок» Адана Парадес Баррера (Мексика), о 12:00 — арт-акція Романа Мініна «Художник-тореадор», о 14:00 — екскурсія вулицею Мистецтв від Максима Розенфельда.

У просторі HudpromLoft протягом дня відбуватиметься арт-проект «Diversa vinutc specierum», воркшоп із віджеїнгу (з подальшою презентацією відеофутажів і відеографіки, віджеїнгу в супроводі до виступу діджеїв), показ відеоарту «Міфогенез», презентація коміксу «- 13». Факультет дизайну з 18:00 до 21:00 демонструватиме анімовану проекційну інсталяцію «Повітряна», фрізлайт (малювання світлом) та флешмоб.

Супроводжуватиме «ArtStreetFest» виставка ретроавтомобілів, виступи музичних колективів, а завершить — фаєр-шоу.

«ArtStreetFest» проводить Харківська державна академія дизайну і мистецтв за підтримки адміністрації Київського району Харківської міської ради, громадської організації «День музики», хаба соціальної активності «Студія 42», Міжнародного триєнале екоплакату «4-й блок», Харківського кластеру легкої промисловості та дизайну.

Дата: 28 квітня 2018 року

Місце: Харків, вул. Мистецтв, 8,

Подробиці: www.ksada.org, Новини ХДАДМ.

comments powered by HyperComments