У Харкові відкриється виставка дитяччих архітектурних проектів

Понеділок, 18 червня 2018, 12:38
На виставці під назвою «La Dolce Vita» студенти Дитячої архітектурної школи представлять нові цінності в архітектурі та розвитку міст.
У Харкові відкриється виставка дитяччих архітектурних проектів

21 червня о 18:00 в центрі сучасного мистецтва ЄрміловЦентр (м. Харків, пл. Свободи, 4, вхід з боку узвозу Пасіонарії) відкриється виставка робіт студентів Дитячої архітектурної школи. Більше 20-ти проектівприватних будинків та дослідження району між рікою Лопань та вулицею Полтавський шлях будуть представлені у кресленнях та макетах.

Виставка буде цікава не тільки дітям, які прагнуть стати архітекторами, але й  професійній спільноті та широкій громадськості. Адже через ці проекти ми можемо вести діалог про спільне майбутнє.

«La Dolce Vita — це історія про нові значення насолоди та легкості, про трансформацію ідеалів. Одним із головних викликів професії архітектора є формування цінностей. Робота з  бажаннями: внутрішніми, успадкованими, нав’язаними чи недосформованими стала найбільшим випробуванням в ході навчання. Взаємодія була неймовірно цікавою тому, що саме ці люди змінять наш спосіб проживання, буденність, середовище, простори, зв’язки і це станеться швидше, ніж здається», — говорить засновник школи Богдан Волинський.

Протягом виставки у всіх охочих буде можливість записатись та прийти на майстер-класи для дітей від 8 до 14 років, які пройдуть 23-го та 26-го липня у виставковому просторі.

Дитяча архітектурна школа працює в Харкові з 2015 року. Протягом цього часу студентами ДАШ! у довгих та коротких курсах стало понад 200 дітей у шести містах України. Заняття вирізняє ставлення до юних студентів як до партнерів, актуальні теми, пов’язані із викликами сьогодення, відкритість до нових ідей та постійний розвиток.

comments powered by HyperComments