У Харкові на вихідних відбудеться День музики

П'ятниця, 22 червня 2018, 10:17
Харків приєднується до Всесвітнього дня музики, в межах якого запланована низка цікавих заходів.
У Харкові на вихідних відбудеться День музики

23 червня в Харкові відбудеться Всесвітній День музики. Такий захід проходить в місті вже в п'ятий раз. З кожним роком він стає все більш масштабним, в його межах зростає кількість майданчиків, учасників та музичних стилів. Цього року до святкування також приєанться актори, танцюристи, лектори, художники.  

Виступи відбудуться в різних частинах міста  - того дня буде працювати 40 відкритих і закритих майданчиків. На них можна буде побачити колективи фолкової і джазової музики, хіп-хопу і класики, панк-року і госпелу. 

На викритті фестивалю виступить оркестр та солісти «Сxid OPERA» на сходах ХНАТОБу. Тоді вперше відбудеться показ фрагмента нової опери «Сват мимоволі». Також у цей день Харківська обласна філармонія влаштує відкриту репетицію симфонічного оркестру і органний концерт. Окремою подією стане виступ духових оркестрів перед оперним театром. Також пройде концерт у дворику Харківського обласного радіо.  

Організатори розповіли, що того дня відбудуться виступи кращих харківських музикантів. Крім того, мешканці та гості міста  більше дізнаються про історію музики, візьмуть участь у музичному джемі, уроках танцю, послухають акустику католицького собору тощо. 

Програма заходу. 

 

comments powered by HyperComments