Музичний фестиваль Impulse Fest виступає за інклюзивність та екологічність

Вівторок, 24 липня 2018, 17:01
Музичний фестивальImpulseFest, котрий пройде 27-29 липня у Харкові, збере найвідоміших виконавців нашої країни в одному місці. Бумбокс, Pianoбой, KAZKA та інші музиканти даруватимуть харків'янам і гостям міста свято протягом трьох днів.
Музичний фестиваль Impulse Fest виступає за інклюзивність та екологічність

У той самий час, командаImpulse Festреалізує не тільки музичну місію. В цьому році організатори заходу роблять акценти на доступність та екологічність фестивалю.

Impulse Fest завдяки підтримці Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», стане комфортним для людей з інвалідністю. Захід буде обладнано спеціальною платформою для людей, котрі користуються інвалідним візком, щоб датиможливість зручно дивитися виступи улюблених артистів.

Завдяки розвитку інклюзивності фестивалю, люди з інвалідністю та одна супроводжуюча особа мають можливість придбати квитки на захід з 50 % знижкою.

Крім того організатори заходу проявлять турботу про екологію. Волонтери ImpulseFestмотивуватимуть відвідувачів за роздільний збір сміття.

«Інклюзивність та екологічність фестивалів - вже давно є проявом сучасного та відповідального суспільства в усьому світі. Забезпечення людей з інвалідністю комфортними умовами під час фестивалю - наша відповідальність перед ними. Роздільний збір сміття, чистота на території фестивалю - відповідальність кожного перед самим собою. Я дуже сподіваюся, що ці соціальні напрями увійдуть в усі сфери життя українців та сприйматимуться, як звичайні речі. Екологічність та інклюзивністьImpulseFest підтримала Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», завдяки якій велика кількість музичних фестивалів по всій Україні стали доступними», - розповідаєкоординатор зони інклюзивності фестивалю ImpulseFest Олександр Санченко.

Інформаційна довідка:

Програма сприяння громадській активності «Долучайся!» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.Pact працює в Україні з 2006 року у сферах урядування, організаційного розвитку та здоров’я. Метою програми «Долучайся!» є підвищення обізнаності та рівня участі громадян у громадській діяльності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

comments powered by HyperComments