В Харкові відбудеться виставка, присвячена українській Незалежності

Понеділок, 13 серпня 2018, 12:43
У галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройде виставку, присвячена Дню незалежності України.
В Харкові відбудеться виставка, присвячена українській Незалежності

На експозиції будуть представлені роботи, які відібрали за підсумками конкурсу митців Харківської області «Ненька». Виставка також буде приурочена до заходів, приурочених до 80-річчя Обласного центру культури і мистецтва. 

З 16 серпня по 1 вересня харків’яни та гості міста можуть подивитися на роботи в таких номінаціях, як живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво, фотографія, дитячий малюнок та скульптура. До підсумкової виставки будуть входити кращі конкурсні роботи, які відберуть організатори конкурсу. 

Конкурс «Ненька» висвітлює такі теми, як материнство, любов до мистецтва і традицій, любов до Батьківщини, усвідомлення себе, як частини України, і України – як частини світу. Вони будуть втілені в роботах митців, графіків, фотографів, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та юних художників. 

Урочисте відкриття виставки «Ненька» відбудеться 16 серпня о 16:00. Під час роботи експозиції відбудуться різного роду культурологічні заходи: 

21 серпня о 17:00 - лекція з циклу «Eх libris Михайла Красикова про мистецтво». Тема: «По сторінках «Антологии современной русской поэзии Украины». Частина 4». 

29 серпня о 16:00 - перегляд музикального кінофільму «Паганіні: Скрипаль диявола» (реж. Бернард Роуз). 

30 серпня о 17:00 – творча зустріч з учасниками виставки за підсумками конкурсу митців  Харківської області «Ненька». 

comments powered by HyperComments