У Харківській школі архітектури розпочинається перший навчальний рік

П'ятниця, 31 серпня 2018, 18:31
8 вересня 2018 року у Харківській школі архітектури відбудеться урочисте відкриття першого навчального року Start of the year 2018/19.
У Харківській школі архітектури розпочинається перший навчальний рік

Головна мета заходу – привітати студентів першого набору бакалаврату, а також ознайомити усіх зацікавлених із діяльністю ХША, її проектами та планами на майбутній навчальний рік. На відкритті зберуться засновники, меценати, партнери, друзі, викладачі, студенти та представники міжнародних організацій. 

Подія відбудеться за адресою вул. Конторська, 5. 

Програма Відкриття:

17:30 - Презентація засновників та команди школи. 
18:30 - Ярмарка освітніх програм ХША   
19:30 - Медіа-шоу на фасаді та виступ хору.

На ярмарці будуть представлені освітні програми від ХША – це Курси та Нульовий рік. Набір на Курси розпочнеться 8 вересня, на ярмарці гості поспілкуються з викладачами курсів у неформальній атмосфері та зможуть ознайомитися та зареєструватися на курси з : Графічного дизайну, Скетчингу, Роботи з бетоном, роботи з деревом та інше.

Також проходитиме виставка робіт студентів минулого Нульового року і куратори цього напрямку поділяться з вами інформацією про цьогорічну програму, набір на яку вже стартував. Нульовий рік – це річна програма, протягом якої студенти отримають базові архітектурні та урбаністичні навички та знання, стануть частиною архітектурної  спільноти, спробують себе у сферах пов’язаних з архітектурою. Навчаться скетчити, графічно висловлюватися, досліджувати, фотографувати, креслити, макетувати та робити відео контент.

Для продовження спілкування та святкування початку навчального року гості будуть слухачами хору, насолодяться частково перекритою вулицею Конторською та по-новому подивляться на будівлю школи завдяки світловому шоу.

comments powered by HyperComments