Electrofashion-дует Beissoul & Einius випустив кліп у співпраці з арт-генієм техноромантизму – Bob Basset

Середа, 5 вересня 2018, 16:16
Литовський electrofashion-дует Beissoul & Einius спільно з відомою у світі унікальною українською арт-студією Bob Basset створили відео на новий сингл – "Rooftop". Колаборація фешн-ікон електронної сцени і арт-генія техноромантизму проявилася в характерних масках Bob Basset, які стали ключовою частиною сюжету.
Electrofashion-дует Beissoul & Einius випустив кліп  у співпраці з арт-генієм техноромантизму – Bob Basset

Режисер кліпу – Justas Ramanauskas, автор короткометражного фільму Beissoul & Einius "LION", відзначеного номінацією на британську премію UMA Awards. 4 вересня кліп Rooftop вийшов на Youtube.

Кліп "Rooftop" – про випадкових свідків ілюзорного світу, в якому вони опиняються одного вечора під впливом дивних музичних вібрацій. Атмосфера вишуканого готелю, пошук відповідей і світ, який неможливо побачити, тільки відчути.

“Rooftop" став другою колаборацією Beissoul & Einius і Bob Basset. Маски Bob Basset вперше прилетіли до Литви у 2016 році для зйомок з Дмитром Коміссаренко іншопланетної фото-історії “Visitors", яка вийшла в журналі «DESIGN SCENE». З незвичної зимової опен-ейр фотосесії, подорожуючи в найзасніженіші і найвітряніші місця Литви і Латвії почалася спільна робота на відстані. Зустріч Beissoul & Einius і співзасновника та ідейного творця студії Сергія Петрова (він же обличчя бренду Bob Basset) відбулася в Харкові вже у 2018 році, куди B&E приїхали виступати з ісландцями GusGus

Beissoul & Einius: "Bob Basset – один із найнезвичайніх людей, з якими ми знайомі. Його пристрасть до творчості, майстерність і фантазія, бажання творити і дивуватися – дуже потужна рушійна сила. Такі зустрічі і колаборації з геніальними і знаковими особистостями, майстрами, творцями ще раз доводять, що ми на правильному шляху."

Окрім двох альбомів і EP Beissoul & Einius створили дві власні колекції одягу – «Sharp Sabotage» зі скла і авангардну «The Power Of Being An Alien». Шоу Beissoul & Einius на церемонії нагородження премії M.A.M.A. назвали «фешн-шоу, створеним не на цій планеті» і «еволюцією поєднання музики, рухів і матеріалу». Пристрасть В&E до створення екстравагантних, позаземних образів власними руками і місія студії Bob Basset змінити візуальні коди навколишнього простору дуже близькі. "Ми беремо ресурси цього світу, звичайні матеріали і робимо з них щось нове, незвичайне, що могло б існувати в іншому всесвіті» – говорить Сергій Петров, обличчя Bob Basset. Ці спільні погляди і втілилися у кліпі "Rooftop", який всього за кілька хвилин дозволить доторкнутися до обох світів.

Після шоу на одному з 5 найбільших фестивалів у світі – Sziget Festival – і з виходом кліпу "Rooftop" Beissoul & Einius завершують запис нового, третього повноформатного альбому, реліз якого відбудеться навесні 2019 року.

А маски з кліпу Beissoul & Einius “Rooftop” можна буде побачити на виставці Bob Basset і Гамлета Зінковського “Предмети”, яка відкриється 14 вересня в ЄрміловЦентрі у Харкові.

comments powered by HyperComments