Харків’янам представлять “Буйство фарб” Станіслава Матвєєва

Понеділок, 8 жовтня 2018, 11:20
У галереї “Бузок” відбудеться виставка, де будуть представлені олійні роботи Матвєєва.
Харків’янам представлять “Буйство фарб” Станіслава Матвєєва

Персональна виставка “Буйство фарб: дракони і агати” Станіслава Матвєєва пройде з 7 по 18 жовтня. До експозиції увійдуть роботи, написані олійними фарбами. За словами самого художника, саме така техніка занурює в світ мрій та фантазій.  

“Момент, коли набір різнокольорових мазків "відривається” від полотна і стає відчутним віртуально, схожий на чарівництво і диво, — розповів Матвєєв, — мені подобається досліджувати колір і змішання різних фарб при різних технологіях і прийомах”.  

За словами художника, він експериментує в процесі творчості, а несподіванки, які стаються внаслідок взаємодії різних барв, приносять йому насолоду. Це дарує нові емоції та почуття. Він зазначив, це дозволяє дійсно відчути себе творцем і майстром. 

Відкриття виставки відбудеться 7 жовтня о 17: 00. 

Паралельно відбудеться виставка харківської художниці Ганни Бурдакової “Промінчик з хмаринок”. Вона була учасницею у fashion-проектів “Малахітова шкатулка”, всеукраїнського фестивалю дизайнерів моди, фіналістом міжнародного фестивалю дитячої моди та телевізійного конкурсу ескізу моди “TV-подіум”.

comments powered by HyperComments