Харків‘яни познайомляться з українською та польською музикою

Вівторок, 30 жовтня 2018, 10:24
ХІХ Відкритий фестиваль польської та української музики імені Кароля Шимановського буде проходити з 7 по 10 листопада в Харкові.
Харків‘яни познайомляться з українською та польською музикою

За словами організаторів, фестиваль сприятиме зміцненню творчих зв'язків і пропаганді музичної спадщини України та Польщі. Крім того, він допомагає юним музикантам утвердити свій талант. В рамках фестивалю можна буде почути кращі твори українських та польських музикантів. Загалом, до нього долучиться більше 180 юних музикантів.

Конкурс буде проходити за номінаціями: фортепіано, оркестрові струнно-смичкові інструменти, оркестрові духові та ударні інструменти, народні інструменти та академічний вокал.

Журі фестивалю вже 18 років очолює композитор, заслужений діяч мистецтв України, лауреат премії імені В. Косенка Микола Стецюн. Також в складі журі - провідні українські музиканти та народні артисти України.

Фестиваль пройде на базі Дитячої музичної школи №13 ім. М. Т. Коляди (вул. Культури, 1). Відкриття музичної події відбудеться 7 листопада (початок - о 10:00), гала-концерт переможців - 10 листопада (о 16:00).

З програмою фестивалю можна ознайомитися тут.

comments powered by HyperComments