Харків’ян запрошують на виставу про насильство на над дітьми “Та, що вмирає”

Понеділок, 14 січня 2019, 13:05
15 січня відбудеться прем’єра театральної вистави соціальну мультимедійну виставу "Та, що вмирає", створення якої профінансував Український культурний фонд.
Харків’ян запрошують на виставу про насильство на над дітьми “Та, що вмирає”

“Ми переконані, що більшість хвороб суспільства — мова ненависті, нетерпимість, жорстокість до людей і тварин, порушення прав людини тощо — великою мірою спричинені психологічними травмами, набутими в дитинстві”, – пояснюють ідею вистави організатори в зустрічі на фейсбуці. 

Аби привернути увагу до цієї проблеми, театр "Публіцист" і Харківська обласна фундація "Громадська альтернатива", запрошують на мультимедійну виставу з живою музикою від харківського гурту “Shklo”. 

Режиссер – Костянтин Васюков. Спектакль створений за оповіданням відомої сучасної української письменниці Маріанни Кіяновської. Вона читала сценарій та бачила окремі етюди вистави: “Дуже сподобався відеоряд, в якому фігурують «маленькі Петро і Таня» (двоє головних герої). Актори дуже хороші, вдалий музичний супровід вистави. Музиканти – весь час на сцені і грають наживо. Мені відразу згадався хор в античній трагедії”. 

Вхід на виставу – безкоштовний, кількість місць  – обмежена, початок 19.00. Для реєстрації необхідно заповнити форму до 14 січня 23:00. Вхід на виставу дозволений тільки повнолітнім (18+).

Зустріч на Фейбуці. Після прем'єрного показу у кінотеатрі “Боммер” запланована дискусія із творцями вистави, глядачами, психологами та правозахисниками. 

Партнери: Кінотеатр "Боммер", Платформа театральних ініціатив, Гараж хаб.

Виставу створено за повної фінансової підтримки Українського культурного фонду.

Контактна особа: Костянтин Васюков +380667165866.
 

comments powered by HyperComments