Харківській “Турбоатом” презентує свій креативний проект

Вівторок, 22 січня 2019, 18:00
У виставковому центрі “Бузок” стартувала виставка під назвою “Крок за межі звичного”.
Харківській “Турбоатом” презентує свій креативний проект

АТ «Турбоатом» до свого 85-гоз ювілею запустив креативний фотопроект, який має на меті розвиток фантазії та свободи творчості в різноманітних видах мистецтва, занурення в атмосферу творення й пошук нового та незвичайного. До створення проекту долучилися різноманітні колективи з різних областей мистецтва з великим творчим потенціалом.  

За словами організаторів, на фото спортсмени з Barstylers workout club виконували фізичні вправи не тільки на землі, але й на висоті. А дівчата з київського колективу Freak Circus Corporation зависали під стелею одного з найбільших цехів підприємства. На “Турбоатомі” був проведений лицарський турнір силами клубу історичної реконструкції “Князь”.  

На “Турбоатом” показали свою майстерність артисти цирку. Серед них був відомий еквілібрист Боб Гвоздецький, повітряні гімнастки, жонглер та дресовані собаки. Найбільш дивовижне шоу продемонструвала команда професійних артистів Fireshow PANTERA. У номерах команди переплітаються акробатичні трюки й техніка обертання вогненним реквізитом. 

Спортивне мистецтво було продемонстровано одразу кількома колективами. Так, участь у проекті взяли не тільки футболісти заводської збірної, але й харківські шпажисти зі школи фехтування “Уніфехт” - Роман Свічкар (бронзовий призер чемпіонату світу - 2018) та Олексій Махонін, а також вихованці клубу Karate Club Ayumi з тренером Павлом Ігнатенком. 

Подивитись виставку можна до 29 січня.

comments powered by HyperComments