У березні пройде весняний сезон Kharkiv Fashion

Четвер, 24 січня 2019, 18:09
Kharkiv Fashion 2019 відбудеться з 21 по 23 березня на Арт-заводі «Механіка».
У березні пройде весняний сезон Kharkiv Fashion

Як повідомляють організатори, крім традиційних показів, у рамках проекту пройде форум, який буде включати в себе лекції від провідних експертів модної індустрії України, майстер-класи, які будуть цікаві не тільки працівникам сфери моди, але і всім гостям заходу.

«На подіумі можна буде побачити як дизайнерські колекції, так і одяг торгових марок. Таким чином, ми даємо можливість просування і тим і іншим, на український і міжнародний ринки », - повідомила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська.

Вона також зазначила, що традиційно гостей свята моди чекає design market від провідних виробників одягу та багато цікавих сюрпризів.

Також, в рамках Kharkiv Fashion 2019 пройде III Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів «Start Fashion». За словами організаторів, конкурс дає можливість молодим талантам представити свої роботи перед експертами fashion-індустрії і вийти в світ великої моди. Прийом заявок на участь в конкурсі вже почався і завершиться 15 лютого. Подати заявку можна, перейшовши за посиланням.

Довідка. Kharkiv Fashion 2019 організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом міського голови Геннадія Кернеса.

comments powered by HyperComments