Epolets везуть до Харкова “Казку”

Неділя, 24 березня 2019, 10:29
На Харків чекає “Казка” від Epolets.
Epolets везуть до Харкова “Казку”

Уже встигли засумувати? Ми - теж, ще й як! Після творчої паузи довжиною в рік Epolets гучно повернулися з концертом у столичному клубі Atlas і вже в березні 2019-го вирушають у довгоочікуваний тур Україною.

Весна - пора нестримна й гаряча, так само, як і музика Epolets. Не дивно, що гурт обрав для гастролей українськими містами саме перші теплі дні. Уже 31 березня музиканти влаштують фірмову рок-дискотеку у Харкові. В рамках туру хлопці виконають усі головні хіти з чотирьох альбомів - однойменного дебютного, «Dogma», «Cult» та «Дiти Моря».

Очікують вірних фанів і приємні сюрпризи - гурт планує подарувати прихильникам “Казку”. Саме так називається нова пристрасна пісня Epolets. Це композиція про шалену любов, яку пережив сам вокаліст Паша Варениця, динамічний рок-бойовик, що з головою занурить у вихор почуттів.

Epolets - “Казка”: https://goo.gl/WPJk3r

Зухвалі романтики Epolets родом із Одеси. За 6 років творчості музиканти випустили 4 повноформатні альбоми і стали одним з найбільш фестивальних колективів України, а фронтмен бенду Паша Варениця створив власний сольний проект Мауглі та встиг попрацювати ведучим на “Просто Радіо”.

Цієї весни темпераментні рокери навідаються до харківського арт-клубу “Корова” із улюбленими хітами та зовсім новими піснями. Занурення в “Казку” від Epolets призначено на 20.00 31 березня.

Подія: https://goo.gl/94etKs

Квитки: https://goo.gl/QLD9PR

Афіша: https://goo.gl/uQDiTJ

Фото: https://goo.gl/W7UFdd

comments powered by HyperComments