Харків'янам випав унікальний шанс виграти зустріч зі світовою зіркою LP

Четвер, 11 квітня 2019, 09:31
Уже в цю суботу, 13 квітня, в Харкові в рамках свого першого міні-туру по Україні виступить яскрава американська співачка LP — вона ж Лаура Перґоліцці. Концерт відбудеться в Палаці спорту о 19:00 й збере кілька тисяч шанувальників якісної музики.
Харків'янам випав унікальний шанс виграти зустріч зі світовою зіркою LP

На розігріві виступлять харизматичні сестри-близнючки Bloom Twins — українки, які наразі живуть в Лондоні. Примітно, що один із харківських шанувальників LP, який купив квиток на концерт за допомогою ресурсу Інтернет-квиток, отримає унікальну можливість особисто зустрітися з кумиром.

Організатори концерту LP у Харкові, продюсерська компанія "Ампулка", влаштовує розіграш "Meet & Greet" зі знаменитою співачкою. Щасливчика випадковим чином оберуть серед усіх власників квитків на концерт. За інформацією організаторів, у п'ятницю, 12 квітня ім'я переможця буде оголошено на сторінці сервісу "Інтернет-білет" в Facebook.

У Харкові Лаура Перґоліцці представить композиції зі свого останнього альбому "Heart to Mouth", світовий тур на підтримку якого розпочався в січні в США та охопить 14 країн, серед яких і Україна.

Альбом побачив світ в грудні минулого року та отримала позитивні відгуки критиків. Авторитетне ірландське видання Independent.ie, наприклад, оцінило його в 8/10, наголосив, що "LP під силу вкрасти корону Lady Gaga як самого дивного й універсального хітмейкера в світі". Яскраві й щирі мелодії Лаури, її дзвінкий голос та сценічний шарм полюбилися меломанам по обидва боки океану.

Кар'єру LP бере початок в 2001-му, коли виконавиця переїхала з рідного Лонг-Айленда до Нью-Йорка та взяла в якості творчого псевдоніма свої ініціали. Справжнім проривом для Лаури став четвертий лонгплей "Lost on You", реліз якого відбувся в 2016-му. Платівка увійшла в першу десятку європейських чартів, отримала "платиновий" статус в Італії, Франції та Польщі. Однойменний сингл став світовим суперхітом й візитною карткою співачки. Загалом сьогодні на рахунку Лаури п'ять альбомів.

Відкриє концерт самобутній дарк-поп дует Bloom Twins. До складу групи входять сестри-близнючки Аня та Соня Купрієнко, які народилися в Броварах, але переїхали до Лондона, щоб займатися музикою. Дебютний сингл Bloom Twins "Fahrenheit" побачив світ в 2013-му, коли учасницям було всього 17 років. Зараз група працює над своїм першим міні-альбомом. Кліпи Bloom Twins неодноразово потрапляли в ротацію MTV, сестри виступали на одній сцені з Eels, Duran Duran, Нілом Роджерсом та іншими відомими виконавцями.

Організатори харківського концерту LP запевняють, що найближчим часом також планують привозити до Харкова інших "великих" музикантів.

"Концерт LP — це тільки початок, — підкреслюють у продюсерській компанії “Ампулка”. — Харків'яни заслуговують на те, щоб почути наживо музикантів зі світовими іменами, які знаходяться на піку своєї форми, виступають на кращих концертних майданчиках й головних світових фестивалях. Надати кожному з нас можливість відвідати концерти улюблених виконавців в своєму рідному місті —  те, заради чого ми працюємо. Не будемо відразу розкривати всі карти, але попереду нас чекає багато цікавого!".

Купити квитки на концерт у Харкові можна на сайті сервісу “Інтернет-білет”. Не проґавте унікальний шанс почути наживо світову зірку та виграти особисту зустріч із нею!

Розклад українського туру LP та Bloom Twins:

13 квітня – Харків, Палац спорту

14 квітня – Київ, Палац спорту

16 квітня – Одеса, Палац спорту

18 квітня – Львів, Велотрек «СКА».

comments powered by HyperComments