Репетиція оркестру під відкритим небом та кінопоказ фільму «Червона Скрипка» пройдуть в Харкові

Середа, 1 травня 2019, 10:38
Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» готується до масштабної музичній події - концерту «Містична Червона Скрипка», який пройде в Палаці студентів Юридичного університету вже 10 травня. Вперше в Україні прозвучить легендарний інструмент - червона скрипка Страдіварі.
Репетиція оркестру під відкритим небом та кінопоказ фільму «Червона Скрипка» пройдуть в Харкові

Американська скрипалька Елізабет Піткерн виконає на ній Концерт для скрипки з оркестром ре мажор Людвіга Бетховена. А також у виконанні оркестру прозвучить 4 симфонія Брамса ре-мажор, яку можна буде почути на репетиції під відкритим небом 3 травня.

Зараз молоді музиканти активно працюють на репетиціях під керівництвом диригента, заслуженого діяча мистецтв України Юрія Яковенко.Найближча зустріч музикантів зі своїми глядачами відбудеться у п'ятницю, 3 травня о 17:00. Оркестр в повному складі вийде на площу Архітекторів і проведе репетицію під відкритим небом.

Ділитися музикою оркестранти будуть в буквальному сенсі: під час відкритої репетиції і кінопоказу організатори розіграють кілька квитків на концерт «Містична Червона Скрипка».

Відразу після репетиції, о 18:00 всіх слухачів і всіх, хто зможе приєднатися, організатори запрошують в будинок Алчевських (ДК Поліції) на безкоштовний показ культового фільму «Червона Скрипка», який отримав численні нагороди в області кіномистецтва. В одній з головних ролей - відомий американський актор Семюел Джексон. Сюжет картини охоплює чотири століття, а її головний герой - загадкова червона скрипка, яка містичним чином здатна впливати на долі людей.

Вважається, що на створення цього фільму режисера надихнула історія тієї самої скрипки, яка вперше в Україні прозвучить у Палаці студентів Юридичного університету вже 10 травня.

Вибрати квитки можна за посиланням

comments powered by HyperComments