Харків‘янам покажуть цікаве поєднання симфонічної музики та історії

Четвер, 6 червня 2019, 15:22
Відомий екскурсовод Максим Розенфельд робитиме екскурс в історію у супроводі симфонічного оркестру.
Харків‘янам покажуть цікаве поєднання симфонічної музики та історії

Завтра, 7 червня в Будинку Алчевських відбудеться сумісний виступ відомого харківського екскурсовода Максима Розенфельда та Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський». В межах концерту «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер» слухачі зможуть більше дізнатися про життя і творчість композитора Ісака Дунаєвського. В той час як музиканти під керівництвом диригента Юрія Яковенко виконають його найвідоміші твори.

«В цього концерту буде незвичайний формат, – розповіла концертмейстер групи других скрипок Ольга Піщіта, – це буде поєднання музики симфонічного оркестру з розповідями про творчу біографію відомого харків‘янина Дунаєвського. Ми будемо ілюструвати розповідь Максима безпосередньо його музикою. Це така екскурсія в світ музики та в світ самого Ісака Дунаєвського. Тому нам, як музикантам, також цікаво послухати розповідь Максима. І пограти музику, донести це до публіки. Бо слухачам завжди до вподоби такий формат. І ми сам раді виконувати музику у такому форматі».

Довідка: концерт «Дунаєвський, пісня про веселий вітер» відбудеться 07 червня, в Будинку Алчевських (ДК ГУ Національної поліції). Початок - о 19:00. А наступний виступ МАСО пройде в п'ятницю, 14 червня, теж в Будинку Алчевських. Це буде концерт «Закриття концертного сезону 2018/19 МАСО Слобожанський», на якому оркестр під керівництвом диригента національної філармонії України Віталія Протасова виконає твори Бетховена і Гайдна. Соліст - лауреат міжнародних конкурсів Олексій Шадрін. Початок о 19:00.

comments powered by HyperComments