Молодіжний оркестр «Слобожанський» запрошує поціновувачів мистецтва на Концерт камерної музики

Четвер, 3 жовтня 2019, 09:30
У п'ятницю, 11 жовтня, музиканти Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» зіграють Концерт камерної музики.
Молодіжний оркестр «Слобожанський» запрошує поціновувачів мистецтва на Концерт камерної музики

На відміну від симфонічної музики, камерну грають невеликі колективи музикантів - дуети, квартети, септети, секстети, октети, нонети, тріо. При цьому кожна партія виконується одним інструментом або голосом. В давнину камерна музика звучала в невеликих залах, а при дворах монархів навіть існували посади камер-музикантів. Часи змінилися, а камерна музика продовжує жити і користуватися популярністю. Адже вона з вражаючою точністю може передавати почуття та емоції. Вона лірична і надзвичайно емоційна.

Образи камерної музики передбачають невимушену, легку атмосферу, так як слухачі і виконавці знаходяться поряд один з одним. А камерна обстановка дає можливість музикантам краще відчувати настрій публіки, грати для конкретних людей та спілкуватися з ними через музичне мистецтво.

На концерті камерної музики на сцені Будинку Алчевських виступлять кращі музиканти МАСО «Слобожанський». В їх чудовому виконанні прозвучать визнані шедеври камерної музики. У їх числі: Соната для флейти, арфи і альта французького композитора Клода Дебюссі;  Квінтет для кларнета та струнних Карла Марії фон Вебера; Квінтет для духових інструментів італійського флейтиста і композитора Джуліо Бріччальді.

Теплого осіннього вечора, напередодні вихідних завітайте на камерний концерт кращих молодих музикантів Харкова. Пориньте в затишну і душевну атмосферу справжнього камерного вечора, на якому музика розповість Вам про самі світлі та добрі людські почуття.

Чекаємо Вас 11 жовтня о затишному залі Будинку Алчевських! 

Адреса: вул. Жон Мироносиць, 13 (ПК ГУ Національної поліції)..

Початок - о 19:00.

comments powered by HyperComments