У Харкові триватиме Друга Бієнале молодого мистецтва

Понеділок, 21 жовтня 2019, 12:20
Одна з найбільш очікуваних мистецьких подій буде тривати до 31 жовтня.
У Харкові триватиме Друга Бієнале молодого мистецтва

З 21 до 27 жовтня на гостей бієнале чекає низка заходів. Так, 25 жовтня о 19:00 відбудеться показ фільму Кашіли Брук «The Boy Mechanic». Стрічку можна буде обговорити. Після цього відбудеться вечірка від Kultura Zvuka.

Над серією фільмів та фотографій «The Boy Mechanic» Брук почала працювати ще в 1996 році. Вона досліджувала соціальну історію лесбійських барів у містах Заходу США. У своїй художній практиці мисткиня поєднує відео, фотографію, художні та критичні тексти.

26 жовтня о 15:30  в готелі «Харків»  та о 17:00 в  ЦСМ «ЄрміловЦентр» відбудеться кураторська екскурсія проектами основної програми Бієнале молодого мистецтва. Її проводять куратори Борис Філоненко і Дарина Скринник-Миська.

27 жовтня, з 11:00 по 14:00 в підвалі «Схід OPERA» пройде  майстер-клас «Творення світу» від студії Aza Nizi Maza. Для участі в ньому запрошуються діти від 7 до 12 років. вони візьмуть участі в створені полотна, на якому діти зобразять образи власного вигаданого світу у вигляді малюнків. Після майстер-класу панно стане частиною тотальної інсталяції «Привид опери та балету».

27 жовтня о 18:00 в Муніципальні галереї відбудеться дискусія «Місто майбутнього: як у ньому жити? Розумні будинки, доповнена реальність, сусіди-роботи». Модерувати захід буде Яніна Пруденко, кураторка Відкритого архіву українського медіа-арту.

comments powered by HyperComments