МАСО «Слобожанський» запрошує харків’ян на «Осінній дивертисмент»

Четвер, 21 листопада 2019, 16:22
На відвідувачів чекає незвичний мікс і інструментів, і композиторів. У програмі класичні струнні та духові ансамблі; твори Й.С. Баха, В. А. Моцарта, А. П’яцоли та О.Кабаченка.
МАСО «Слобожанський» запрошує харків’ян на «Осінній дивертисмент»

Камерна музика. Що перше спадає вам на думку при згадуванні цього словосполучення? Затишний прохолодний вечір за вікном та струнний квартет, що при свічках грає невимовно ліричну мелодію. Можливо світський раут або виставку мистецтва?

Дійсно камерна музика – це в першу чергу обмежене коло слухачів і невеликий склад ансамблю. У ХVI сторіччі камерною називали всю світську музику, яку виконували для обмеженого кола слухачів. Такі концерти мали ознаку «обраності» та елітарності.

Тож запрошуємо вас поринути в атмосферу затишного вечора у теплій компанії оркестрантів молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» на концерт камерної музики «Осінній дивертисмент».

Теплого осіннього вечора, напередодні вихідних завітайте на камерний концерт кращих молодих музикантів Харкова. Пориньте в затишну і душевну атмосферу справжнього камерного вечора, на якому музика розповість Вам про самі світлі та добрі людські почуття.
Концерт відбудеться 29 листопада в залі Будинку Алчевських на вул. Жон Мироносиць, 13 (ДК ГУ Національної поліції). Початок - о 19:00.

 

comments powered by HyperComments