Мега-хіти з України та світу: МАСО «Слобожанснький» з новою прем’єрою «Симфоріздво.UA»

П'ятниця, 6 грудня 2019, 13:51
Нова прем‘єрна новорічна програма від Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський» та київського диригента Сергія Лихоманенко під назвою - «СимфоРіздво UA» відбудеться у Харкові 26 грудня.
Мега-хіти з України та світу: МАСО «Слобожанснький» з новою прем’єрою  «Симфоріздво.UA»

Унікальність концерту у тому, що слухач почує улюблені, всім знайомі мега-хіти з України та світу у обробці для симфонічного оркестру, ударних та синтезатора. Це сучасний підхід вже декілька років практикує маестро Лихоманенко, адже сучасний темп життя вимагає нового осмислення музики.

Святкуємо Різдво разом!

Тільки на нашому концерті «СимфоРіздво UA» ви відчуєте непереборне бажання пританцьовувати та підспівувати. Неможливо втриматись коли звучать пісні: «Чорнобривці», «Рушник», або запальна, віртуозна Коломийка. Молодь із задоволенням впізнає обробки пісень Христини Соловій, гурту «ВВ» чи «Океану Ельзи». Доросліше покоління підспіває «Водограй», «Червону руту» або «Люблю тільки тебе» Олександра Пономарьова.

На концерті також пролунає світовий фолк-сет. Тут кожен впізнає мотиви народів світу: сіртакі, лезгінка, кантрі… Ну що ще? А ще – добрий настрій, позитив та передчуття справжнього свята з національним колоритом. Адже ми весела та щира нація.

Чому треба піти на цей захід?

1.  Це шалено-позитивний концерт. За 65 хвилин ви отримаєте річну дозу «гормону щастя».

2.  Лаконічні та сучасні обробки музики у вигляді попурі не на мить не дозволить вам засумувати!

3.  Концерт бажано відвідувати із сім‘єю, адже саме такі події зближують та дарують атмосферу щастя.

4.  Ціна квитка лише від 90 грн!

Звук живий

Час та місце проведення:  26 грудня (четвер), о 19.00 в Будинку Алчевських (вул. Жон Мироносиць, 13) 

Квитки в касі оркестру, тел.: 706-17-16 (10600-17:30, перерва: 13:00-14:00) або за посиланням на ресурсі «Інтернет-білет».

 

comments powered by HyperComments