«Мистецтві Слобожанщини» запрошує харків’ян на зустріч з авторкою виставки «Фарби планети, на якій ти не був»

П'ятниця, 21 лютого 2020, 14:58
Гості заходу ознайомляться з оригінальними роботами Дарини Нагаєць, дізнаються про художні методи і експерименти, подальші творчі плани художниці.
«Мистецтві Слобожанщини» запрошує харків’ян на зустріч з авторкою виставки «Фарби планети, на якій ти не був»

Творча зустріч відбудеться 27 лютого о 17:00. Вхід – вільний.

«Творчість Дарини – це справжнє занурення в світ фантазій, мрій, щирості та глибокої філософії. Хоча Дарина Нагаєць є успішною юристкою і не має професійної художньої освіти, її творчий політ не скований рамками і вона сміливо довіряється своїм почуттям, які зображує на полотні та папері», - розповідають організатори.

Довідка. Дарина Нагаєць народилася у Кривому Розі. Живе та працює у Харкові. Закінчила Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого та Київський національний економічний університет.

З дитинства мріяла бути художником та багато малювала. У 2017 році  розкрити  свій талант авторці допоміг художник з Ізраїлю Олег Агашков. Він подарував їй власний мастихін, фарби та сказав найважливішу фразу: «Малюй все що завгодно, зіпсованих полотен не буває». Це допомогло  подолати власні страхи та невпевненість з першого кроку та є девізом дотепер.

У 2019 році розвиток авторки як художниці продовжився, коли вона почала публікувати у фейсбуці власну прозу. Її помітив художник та скульптор Олександр Костін. Він поділився основами техніки офорту та подарував свій  інструмент, яким художниця користується для створення ілюстрацій до своїх оповідей.

comments powered by HyperComments