У кращих традиціях: харківські артисти зіграють на сіннику (ФОТО)

Неділя, 9 серпня 2020, 10:18
Поблизу села Федорівка на Харківщині звели концертний майданчик і 9 серпня після обіду чекають на музикантів.
У кращих традиціях: харківські артисти зіграють на сіннику (ФОТО)

На новоствореному майданчику виступатимуть музиканти Харківської обласної філармонії, передає телеграм-канал «Суспільне». Зводити солом'яні підмостки почали тиждень тому. Місцеві фермери з усієї округи звезли солому у вигляді прямокутних брикетів. І побудували концертний зал просто неба.

Конструкція ще на стадії будівництва привернула увагу проїжджаючих автомобілів. Водії і пасажири зупинялися, аби зробити селфі.

Вовчаснький район, де розташована Федорівка, цього року зібрав рекордний врожай зернових – 207 тис тонн. Це стало непоганим приводом відсвяткувати врожайний успіх концертом. В якості виконавців на сінник запросили артистів Харківської обласної філармонії. У якості глядачів – сільгосптрудівників. Будуть 60 фермерів. Очікується, що послухати концерт прийдуть усі бажаючі жителі навколишніх селищ.

Концерт розпочнеться о 17:30.

Директор і головний диригент філармонії Юрій Янко розповів, що для фермерів готують півторагодинну програму. Музиканти хочуть зіграти «Українську фантазію» та «Запорозький марш» Мирослава Скорика. У концерті візьмуть участь близько півсотні музикантів. Буде велелюдно.

comments powered by HyperComments