В Харкові йде «тотальне зниження орендної плати»

Дмитро Стриженко  |  Четвер, 22 січня 2009, 13:51
Харківська міська рада звертає увагу директорів ринків, що піднімають ставки на оренду підприємцям, що «в місті йде тотальне зниження орендної плати».
Андрій Проскурін

Про це вчора на засіданні Координаційної ради з питань розвитку підприємництва заявив начальник Управління з питань підприємництва, інвестицій і споживчого ринку Андрій Проскурін.

Зокрема він повідомив, що «окремі керівники ринків дозволяють собі, йдучи по шляху найменшого спротиву», підвищувати тарифи на послуги, що надаються торгівцям.

«Уважний власник розуміє, що в сьогоднішніх умовах не варто втрачати орендаторів» – відзначив він.

А. Проскурін також повідомив, що першою підвищила тарифи дирекція Центрального ринку. «Незрозуміло, чим вони керувалися... Адже були досягнуті усні домовленості на рівні керівництва ринку і виконавчого комітету,» – відзначив Проскурін.

«Ми сьогодні пливемо в човні, який розгойдувати не можна жодній зі сторін, бо постраждають всі» – вважає чиновник, додавши, що дирекції ринку «варто стримати свої апетити».

Крім того, А. Проскурін висловив думку, що підприємці в силах не допустити прийняття в другому читанні законопроекту №3532 «Про місцеві податки і збори».
 

comments powered by HyperComments