В Авакова скорочують театри, гаражі та радіо

Микола Кузнецов  |  Середа, 28 січня 2009, 12:25
«Торік субвенції з держбюджету становили 260 мільйонів. В 2009-м − нічого», − заявив губернатор Харківської області Арсен Аваков.
В Авакова скорочують театри, гаражі та радіо

Як пише «Сьогодні» з посиланням на сайт Харківської облдержадміністрації, будівництво в області скоротять, але поліклініка в Дергачах, два 30-квартирних будинки у Новій Водолазі та Краснокутську, Обласна філармонія без грошей не залишаться.

Депутати облради вирішили заощаджувати: зменшити на 300 тисяч гривень витрати на здійснення депутатських повноважень (на це передбачено 1 млн 200 тис. грн) і профінансувати ними «Програму розвитку та підтримки російської мови у Харківській області».

«Починаючи з театрів і закінчуючи гаражем в облдержадміністрації, обласній раді та облдержтелерадіо − скрізь бюджет скорочено на 30−40%, а подекуди − до 60%», − заявив Арсен Аваков.

«По-перше, скасовуються вакансії. Працюючі пенсіонери, як це ні смутно, ідуть на пенсію й т.ін. Таке ж питання стоїть перед главами райдержадміністрацій, переді мною, директорами театрів та училищ, де вже держзамовлення скорочено на 20%. Це питання стоїть перед керівниками абсолютно всіх держструктур. Не буде такого, що криза не торкнеться якоїсь окремої галузі. Такого не буде. Економіка єдина, баланс єдиний», − цитує Авакова МГ «Об'єктив».
 

comments powered by HyperComments