У бізнесі Харкова пройде конкурс нестандартної орієнтації

Микола Кузнецов  |  Понеділок, 2 лютого 2009, 17:24
Найважливішим завданням будівельників у першій половині 2009-го року є виконання зобов'язань перед інвесторами, вважає президент Інвестиційної Будівельної корпорації «Авантаж» Анатолій Денисенко.
У бізнесі Харкова пройде конкурс нестандартної орієнтації

«На сьогоднішній день ми призупинили будівництво тих об'єктів, по яких у нас немає зобов'язань перед інвесторами, і направили кошти, що звільнилися, на реалізацію 2-ої черги житлового комплексу по вул.Культури та будинку по пр.Косіора», – сказав він.

Як повідомила «Міському Дозору» прес-служба «Авантажу», ІБК продовжує вести переговори з потенційними іноземними інвесторами для реалізації спільних девелоперських проектів.

У компанії вважають, що криза може стати поштовхом для нестандартних рішень у бізнесі. «Авантаж Капітал Менеджмент» виступила ініціатором конкурсу «Тут і зараз».

Як повідомляв «Міський Дозор» з посиланням на керівника служби маркетингу харківської корпорації «Авантаж» Валерії Гулевської, за тиждень дії інвестиційних цін на квартири в житловому будинку по пр.Косиора компанія залучила кошти, достатні для фінансування будівництва протягом декількох місяців.
 

comments powered by HyperComments