Київстар - Насирову: "У нас не борг, а переплата з податку на прибуток більше 1 мільярда!"

Понеділок, 14 березня 2016, 20:28
Найбільший в Україні оператор мобільного зв'язку "Київстар" оперативно і жорстко відреагував на заяву голови Державної фіскальної служби про наявність боргу перед бюджетом.
Київстар - Насирову: "У нас не борг, а переплата з податку на прибуток більше 1 мільярда!"

Нагадаємо, голова податкового відомства Роман Насиров під час прес-конференції повідомив, що за результатами планової перевірки Київстара, Державна фіскальна служба визначила необхідність доплати компанією більш ніж 1 млрд грн податку на прибуток.

При цьому глава УКРІНФОРМ зазначив, що не має права повідомляти більш детальну інформацію. У самій компанії заперечують будь-яку заборгованість перед бюджетом. "Усі податкові зобов’язання наша компанія виконує в повному обсязі. Зокрема, щодо податку на прибуток,  поточна переплата Київстар перевищує 1,2 млрд грн. Наша компанія є одним з найбільших та найсумлінніших платників податків у телекомунікаційній галузі в Україні й готова доводити свою правоту в судовому порядку"- заявили в прес-службі мобільного оператора.

Нагадаємо, Київстар відкрив 3G-мережу для всіх користувачів в Харкові, а також 39 населених пунктах передмістя в лютому 2016 року. Загальна кількість міст і селищ країни, охоплених 3G Київстар, до того моменту досягло 540.

comments powered by HyperComments