У Харкові створять бізнес-інкубатор Startup Factory Nure

Середа, 6 квітня 2016, 17:20
7 квітня о 9:45 у готелі Kharkov Palace (пр. Правди,2) відбудеться підписання меморандуму про створення Бізнес-інкубатора Startup Factory Nure на базі Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ).
У Харкові створять бізнес-інкубатор Startup Factory Nure

Підписання відбудеться в рамках Третього міжнародного бізнес-форуму «Україна 2016: виклики та можливості». Меморандум підпишуть представники п'яти країн: України, США, Австралії, Естонії та Польщі). Підписанти: Едуард Рубін, в. о. ректора ХНУРЕ. Нік Піацца, генеральний директор SP Advisors. Володимир Бек, голова IT-комітету EBA. Юрій Сапронов, президент Superior Golf & Spa Resort. Юрій Костоглодов, керуючий партнер інвестиційного банку ICOM Capital. Валерій Дема, віце-президент інвестиційної компанії SigmaBleyzer. Олександр Сорока, керівник Інвестиційної Платформи для учасників венчурного ринку Startup Network. Андрій Дубецький, експерт Fin Tech. Богдан Адамович, голова правління Progress Holding.

«StartUP Factory» — це бізнес-інкубатор, в якому студенти міста і регіону, підприємці за підтримки менторів та тренерів отримують навики, знання і досвід, які дозволяють інноваційну ідею перетворити в працюючий проект, отримати необхідні навички і досвід роботи в команді, додаткову кваліфікацію.

Цілі бізнес-інкубатора:

1. Створити інструмент, що дозволяє студентам Харкова, орієнтованим на підприємництво, отримувати додаткові навички, досвід, знання і можливість формування команди та створення проектів.

2. Згрупувати лідерів думок для створення усвідомленого та сильного суспільства, сприяти формуванню нових лідерів.

3. Змінити уявлення про процес навчання у студентів, створити новий формат для саморозвитку студентів.

4. Створити можливості для реалізації інвестиційного потенціалу Університету та міста у сфері HITECH.

5. Акумуляція і збереження накопиченого досвіду реалізації проектів і, як наслідок, збільшення їх якості.

6. ХНУРЕ — міні «Силіконова долина»

7. Реалізувати комерційну частину проекту, організувавши селекцію якісних проектів та їх комерціалізацію.

comments powered by HyperComments