Стало відомо, які будинки отримають безкоштовні лічильники (СПИСОК)

Вівторок, 6 грудня 2016, 13:03
У харківських багатоповерхівках почнуть встановлювати прилади обліку теплової енергії.
Стало відомо, які будинки отримають безкоштовні лічильники (СПИСОК)

У найближчі три роки на багатоповерхівки Харкова встановлять 1000 лічильників тепла з автоматизованими системами погодного регулювання

Як повідомили в "ХТМ". закупка приборів і роботи з монтажу проведуть за рахунок позики Світового банку.
У "Тепломережах" кажуть, що прилади обліку тепла, згідно з контрактом, будуть встановлювати протягом 28 місяців в період 2017-2019 рр.

Варта відзначити, що довгоочікувані лічильники тепла вибірково встановлять в багатоповерхівках різних районів міста. На сайті "ХТМ" розмістили список будинків, які потрапили під реалізацію проекту.

Нагадаємо, через низький рівень оснащеності приладами комерційного обліку теплової енергії багатоквартирного житла, який на кінець 2014 року становив всього 32%, протягом останніх десятиліть порушувалося право споживачів на отримання коректного та справедливого нарахування за спожиту комунальну послугу.

НКРЕКП спільно з Урядом задля справедливої оплати населенням спожитої комунальної послуги з централізованого опалення пріоритетним завданням визначили безумовне забезпечення стовідсоткового обліку спожитої теплової енергії. Як результат - рівень оснащення багатоквартирного житлового фонду тепловими лічильниками в Україні станом на листопад 2016 року сягає 61%. До кінця року, у разі виконання всіх затверджених на 2016 рік інвестиційних програм, ця цифра зросте до 88%

comments powered by HyperComments