Бажання перевести всіх підприємців на корупційну систему касових апаратів нікуди не поділося - Продан

Середа, 14 грудня 2016, 09:49
Так Оксана Продан, народний депутат, член Комітету з питань податкової та митної політики, прокоментувала новий намір деяких нардепів ввести касові апарати для частини спрощенців
Бажання перевести всіх підприємців на корупційну систему касових апаратів нікуди не поділося - Продан

"Підприємці стали основою Революції Гідності. Вони мали сили та можливості чинити супротив злочинному режиму Януковича, в Києві та в усіх інших містах організовували та очолювали протестні наступи. Янукович втік, пройшли вибори, змінились люди у владі, але бажання перевести всіх підприємців на складну та корупційну систему касових апаратів, загнати їх у резервацію, нікуди не поділося. Таке бажання, на жаль, є", - пише пані Продан в авторській статті у виданні "Сьогодні".

За її словами, у грудні голова профільного Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики ініціювала на засіданні Комітету введення касових апаратів для частини спрощенців.

- Починати потрібно зі спрощення системи адміністрування, з забезпечення відшкодування підприємцям вартості фіскальних апаратів, - вважає представник малого та середнього бізнесу.

comments powered by HyperComments