Урядове рішення щодо націоналізації Приватбанку может бути прийняте сьогодні увечері - ЗМІ

Неділя, 18 грудня 2016, 10:33
Питання чи націоналізувати банк, чи ні не стоїть
Урядове рішення щодо націоналізації Приватбанку может бути прийняте сьогодні увечері - ЗМІ

Сьогодні о 20.30 відбудеться засідання Кабміну – щодо націоналізації Приватбанку, повідомив «Главком» з посиланням на джерело в уряді. Раніше уряд змінив правила націоналізації підприємств.

Питання не стоїть, потрібно чи не потрібно проводити націоналізацію Приватбанку. У меморандумі МВФ націоналізація вказана одним з пунктів, які, в свою чергу, є умовами надання чергового траншу з боку цього інституційного інвестора. Тобто якщо Україна зацікавлена ​​в продовженні кредитної програми, то вона цю націоналізацію проведе, - пишуть finance.ua

Питання в іншому: “Де взяти під неї кошти?”.

Нагадаємо, що станом на 9 міс. 2016 р. фізичні особи тримають в Приваті 120 млрд.грн., юридичні особи - 15, 9 млрд.грн. Поточні рахунки та рахунки до запитання - 35,4 млрд. грн.

З ЗМІ та з соцмереж надходять повідомлення, що в деяких банкоматах банку введені обмеження на отримання готівки - 200 грн. один раз у три години, в деяких можно зняти за день 1000 грн.. Як відзначає Страна.ua, такі ліміти можуть бути введені не по всій країні і лише на деякі види карт. Тобто причини для паніки не існує.

comments powered by HyperComments