Marubeni Corporation запропонувала Харківщині дешеві кредити для будівництва сміттєспалюючих заводів за своєю технологією

Четвер, 22 грудня 2016, 12:41
За такою технологією працює сміттєспалюючий завод в центрі Токіо
Marubeni Corporation запропонувала Харківщині дешеві кредити для будівництва сміттєспалюючих заводів за своєю технологією

Таку інформацію довів директор департаменту Сергій Магдисюк після зустрічі з представниками компанії «Марубені Корпорейшн» /Marubeni Corporation/.

«За такою технологією працює сміттєспалюючий завод в Токіо, побудований в центрі міста. Він не створює незручностей для мешканців, оскільки під час спалення відходів не відчувається запах, та не здійснюються шкідливі викиди», - пояснив Сергій Магдисюк.

За його словами, навесні наступного року делегація Харківської області планує відвідати Японію в рамках україно-японського співробітництва та на місці ознайомитися з тим, як працюють японські технології.

«Японці пропонують співпрацю на вигідних для нас умовах. Зараз ми вивчаємо можливість відпрацювання їхньої технології на базі комплексу з переробки ТПВ, який будуватиметься в Ізюмі. Якщо проект буде схвалено, і він дасть позитивний результат, ми продовжимо співпрацю з японськими колегами у сфері поводження з побутовими відходами», - зазначив директор Департаменту ЖКГ.

Компанія «Марубені Корпорейшн» /Marubeni Corporation/ працює в Україні майже 20 років. Вона займається імпортом будівельної техніки, проектами цільових енергетичних інвестицій та розвитку інфраструктури.

Раніше голова ХОДА Юлія Світлична заявила: «Завод «Електроважмаш» зацікавлений в тому, щоб поставляти до Азербайджану електродвигуни, тягові генератори, а також електрообладнання. Завод «ФЕД» готовий співпрацювати з вашими повітряними силами та авіакомпаніями. «Турбоатом» готовий взяти участь у модернізації та обслуговуванні гідроелектростанцій. "

comments powered by HyperComments