Аваков висловився проти створення фінансової поліції. Податкова міліція продовжує діяти/ Доповнено

П'ятниця, 13 січня 2017, 08:29
Міністр вважає цю структуру рудиментом радянської системи
Аваков висловився проти створення фінансової поліції. Податкова міліція продовжує діяти/ Доповнено

"Ніякої фінансової поліції допускати не можна! Потрібно робити сучасну Службу фінансових розслідувань, а не ремейк пострадянського ОБХСС", - написав міністр внутрішніх справ у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, що раніше міністр фінансів України Олександр Данилюк повідомив, що найближчими днями Міністерство фінансів України внесе на розгляд уряду законопроект про створення Фінансової поліції, на який чекає бізнес і про який також йдеться у меморандумі з МВФ.

Також, за словами заступника голови ГФС Сергія Білана, роз'яснення з профільного комітету ВРУ вказує на те, що до прийняття законопреокту про фінансову поліцію, продовжує діяти податкова міліція.

" Щодо «технічної помилки» та роботи податкової міліції. Отримали відповідь на лист, з яким звернулися до Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.
Розчарую тих комбінаторів, які цими днями вже нафантазували собі глобальні плани, аби не платити податки та вести тіньовий бізнес. Ми й надалі продовжуємо працювати, захищаючи економічні інтереси держави
", - написав податковець у своєму фейсбуці.

comments powered by HyperComments