Світлична підтримала намір компанії «Філіп Морріс Україна» перевести свою фабрику з газу на тверде паливо

Вівторок, 21 лютого 2017, 12:19
Мета - підвищити енергоефективність фабрики
Світлична підтримала намір компанії «Філіп Морріс Україна» перевести свою фабрику з газу на тверде паливо

Про це 21 лютого  під час зустрічі з головою ХОДА заявив заступник генерального директора ПрАТ «Філіп Морріс Україна» Ігор Крошко.

«Зараз ми хотіли б обговорити подальші плани. Одна з наших ініціатив - підвищити енергоефективність фабрики. Основна ідея - переключитися з використання газу на використання твердого палива, яке виробляється в Україні, а саме - лушпиння соняшнику. Інвестиції становлять близько 60 млн грн», - повідомив Ігор Крошко.

Він уточнив, що всі конструкції для нової котельні планують закупити в харківських виробників. Так само, на території області, будуть купувати й тверде паливо.

«Це реальні інвестиції, які будуть залишатися в Харківській області. Підготуватися до виконання цього великого та важливого для нас інвестпроекту ми хочемо протягом півроку», - сказав представник «Філіп Морріс».

До керівника області заступник гендиректора компанії звернувся з проханням надати організаційне сприяння реалізації проекту.

«Проект, який ви плануєте реалізувати, дійсно дозволить економити ресурси. Усе, що стосується організаційної частини та сприяння вашій роботі, будемо розглядати, - запевнила голова ХОДА. - І готові надати всіляке сприяння в рамках закону».

Нагадаємо, що за минулий рік на Харківщині відкрилося три нових представництва міжнародних організацій.Це представництво консультативної місії Європейського Союзу, яка відповідає за безпеку й імплементацію реформ на території Харківської області. Другий офіс – це Європейський банк реконструкції та розвитку, який є найбільшим інвестором України. І GIZ – німецька організація, що також спільно з областю організовує проекти, спрямовані на соціально-економічний розвиток.

comments powered by HyperComments