Представники «Марубені» провели переговори с представниками Харківської міськради

Середа, 12 квітня 2017, 18:34
Про якісь конкректні домовленості з великої японською компанією не повідомляється
Представники «Марубені»  провели переговори с представниками Харківської міськради

Але японцям були представлені інтереси місцевої влади в фінансуванні закупівлі нових тролейбусів, впровадженні системи безпечного міста «Smart City» і оновленні трамвайних вагонів.

Заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов повідомив представників компанії, що в Харкові на гроші Світового банку побудують сміттєпереробний завод і  на завершальній стадії знаходяться переговори щодо надання європейськими банками кредиту на будівництво третьої черги метрополітену, електродепо і на закупівлю нових вагонів.

Голова Представництва «Марубені» /Marubeni Corporation/ в Україні   Тецуо Акияма зазначив, що всю інформацію передадуть в Токіо.

Як раніше писала «Справжня Варта», раніше Marubeni Corporation запропонувала Харківщині дешеві кредити для будівництва сміттєспалюючих заводів за своєю технологією.

Компанія «Марубені Корпорейшн» /Marubeni Corporation/ працює в Україні майже 20 років. Вона займається імпортом будівельної техніки, проектами цільових енергетичних інвестицій та розвитку інфраструктури.

comments powered by HyperComments