Пересічний харків'янин готовий віддати за квартиру в середньому 40 тис.дол./ ціновий огляд

Вівторок, 30 травня 2017, 10:32
Менша площа, але зручна транспортна розв'язка і розвинена інфраструктура району - найчастіші вимоги до житла
Пересічний харків'янин готовий віддати за квартиру в середньому 40 тис.дол./ ціновий огляд

Клієнти віддають перевагу квартирам невеликої площі в будинках старого житлового фонду і в новобудовах. Середній ціновий діапазон, в якому покупці купують житло, досягає $ 40 000. Трикімнатні квартири в більшості випадків купують сімейні пари з дітьми. Ріелтори відзначають, що 70% клієнтів купують житло для подальшої здачі в оренду, а 30% - для себе, - пише видання domik.ua,, - повідомляє «Справжня Варта»

Вимоги клієнтів до приобретаемому житла в будинках старого житлового фонду і в новобудовах однакові. Найбільш важливими умовами для покупців вважаються зручна транспортна розв'язка і розвинена інфраструктура району. При цьому, 50% клієнтів вважають за краще купувати квартири з готовим якісним ремонтом, а 50% - з його відсутністю.

Власники завжди готові до торгу. В середньому, поступитися можуть $ 500 до $ 1000.. Період продажу житлової нерухомості може тривати від 2 тижнів до півтора місяців.

У II кварталі 2017 року найбільш затребуваними для покупців залишаються квартири в будинках, які розташовані в центральних районах міста - Шевченківський, Київський, Павлово Поле.

Як раніше писала «Справжня Варта», зареєструвати місце проживання в Харкові можна тепер де завгодно. У місті введено принцип екстериторіальності .

Отримати послугу в сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання в Харкові тепер можна в будь-якому зручному для заявника центрі надання адмінпослуг міста, без прив'язки до зареєстрованого місця проживання, як було раніше.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments