Світлична: до кінця року середня зарплата на «Турбоатомі» зросте на 20%

Понеділок, 12 червня 2017, 13:52
Губернаторка відкриє на провідному харківському підприємстві свою приймальну
Світлична: до кінця року середня зарплата на «Турбоатомі» зросте на 20%

Про це голова ХОДА Юлія Світлична заявила працівникам ПАТ "Турбоатом" під час зустрічі з колективом підприємства, - повідомляє «Справжня Варта».

«Думаю, що це нормально: коли у підприємства є замовлення і є фінансовий результат, він повинен відбиватися й на зарплаті кожного з вас, - сказала Юлія Світлична. - Ми вже були на декількох промислових підприємствах і домовилися з власниками та менеджментом (у залежності від форми власності) про підвищення соціальних гарантій для кожного робітника. На 5-ти великих промислових підприємствах Харківської області для 15-ти тисяч харків'ян заробітна плата буде підвищуватися».

Юлія Світлична також повідомила, що найближчим часом на «Турбоатомі» відкриється особиста приймальня голови ХОДА.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські підприємства мають підвищити соціальні гарантії для своїх співробітників. На цьому Юлія Світлична наголосила під час відвідання ПАТ «Харківський плитковий завод».

За словами губернаторки, Харківська область має чіткий план, перспективи та механізми, за рахунок яких заростатимуть як соціальні гарантії, так і заробітна платня на підприємствах. Вона зазначила, що обласна влада вже знайшла спільну мову з власниками великих підприємств, такими як Турбоатом, ХТЗ, Завод імені Малишева .

Також голова ХОДА домовилася про підвищення соціальних гарантій з власниками та менеджментом п'яти великих промислових підприємств регіону: заводу ім. Малишева, «ХТЗ», Харківського плиткового заводу, ГПУ «Шебелинкагазвидобування» і ПАТ «Турбоатом». У середньому зарплати для 15000 працівників підприємств зростуть на 1000 грн.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments